Pompe funebre si inmormantari non stop, moralitate, profesionalism, rapiditate

Transport funerar si manipulare sicriu

Va oferim transport funerar cu masini specializate pentru transport funerar intern si international. Fie ca doriti o inmormare economica folosind o autoutilitara funerara, fie ca doriti o inmormantare luxoasa cu o limuzina funerara, va oferim o selectie vasta de vehicule funerare din care puteti alege. Este important de retinut faptul ca transportul funerar poate fi efectuat doar de o persoana sau entitate autorizata, si bineinteles care detine o masina de transport funerara autorizata. De asemenea, va trebui sa stiti faptul ca pentru a putea beneficia de transport funerar trebuie sa aveti in posesia dumneavoastra urmatoarele acte:
– Certificatul de deces
– Adeverinta de inhumare
– Certificatul de imbalsamare
– Adeverinta de la Sanepid pentru transportul funerar.
Aceste acte pot fi obtinute prin intermediul Funerarul.ro sau pot fi obtinute de urmasii persoanei decedate.
De asemenea, va punem la dispozitie vehicule pentru transportul persoanelor ce fac parte din cortegiul funerar, fie ca este vorba de transport la biserica sau cimitir.
In cazul in care familia nu doreste manipularea sicriului va punem la dispozitie o echipa specializata ce va face asta pentru dumneavoastra.

Pregatirea locului de veci si practica cimiteriala

Va oferim consultanta in alegerea locului de veci in cazul in care nu detineti deja unul. De asemenea, va oferim ajutorul in diferitele activitati de practica cimiteriala de la strangerea de oseminte la transferarea decedatilor prin deshumari.