Pompe funebre si inmormantari non stop, moralitate, profesionalism, rapiditate

Servicii funerare complete

Va stam alaturi in aceste momente grele si va oferim consultanta legata de procedurile si demersurile asociate cu inmormantarea celui drag.

Proceduri legale funerare

Ne angajam sa va intocmim toate procedurile legale pentru eliberarea certificatului de deces, a autorizatiei de depunere la capela, a actului de inhumare etc.

Constatarea decesului

In cazul nefericit in care un apropiat, fie ruda sau prieten a decedat in locuinta, va oferim servicii medicale legalizate pentru constatarea decesului. Un medic va ajunge in locuinta decedatului si dupa examinarea corpului neinsufletit va constata cauza decesului si va elibera un document numit “Certificat de constatare a decesului”. Medicii colaboratori sunt medici acreditati de Ministerul Sanatatii. Daca decesul a fost cauzat din cauze violente, va recomandam sa contactati Institutul Medico-Legal.

Imbalsamare si toaletare decedat

Prin personalul calificat medical va asiguram ca imbalsamarea decedatului va decurge conform tuturor procedurilor legale. Substantele folosite sunt substante medicale permise si aprobate de autoritatea competenta. Deoarece pentru a depune corpul decedatului la capela imbalsamarea este obligatorie prin lege, este recomandat ca imbalsamarea sa aiba loc cat mai repede dupa constatarea decesului pentru a oferi celor apropiati posibilitatea de a sta aproape de decedat cat mai mult timp.
Conform datinilor religioase si a obiceiurilor traditionale, corpul decedatului trebuie pregatit pentru ultimul drum prin spalare, imbracare cu haine noi si in cazul in care este nevoie, barbierit, coafat si/sau fardat. Va putem oferi aceste servicii prin personalul nostru calificat ce va asigura profesionalism, demnitate si intelegere.